خرید و فروش پودر ماهی درجه یک صادراتی

پودر ماهي بر اساس مقدار پروتئين، چربي، رطوبت، خاكستر و ازت آزاد آن به درجات مختلفي از نظر كيفي تقسيم مي‌شود. هرچه مقدار پروتئين زيادتر و ميزان چربي، رطوبت، خاكستر و ازت آزاد آن كمتر باشد، پودر حاصله مطلوب‌تر است.
روغن ماهي از پودر ماهي پس از مرحله پختن استخراج مي‌شود و به دليل داشتن اسيدهاي چرب اشباع نشده و امگا-3 در سلامت غذاي انسان نقش بسيار مهمي را ايفا مي‌كند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما